Nyuszi HOPP! - rajzverseny felhívás

Írta:  2015.03.19.
Húsvéti rajzverseny a PIK-ben

 

Nyuszi hopp, nyuszi hopp! Máris egyet elkapott!... Legyél te is szemfüles nyuszi füles, és nyerj 3 ugrással családi színházi belépőt a PIK-be!

 

Mit kell tenned?

Az első ugrás - rajzold le: hogyan telik nálatok a Húsvét! Hova mentek, mit csináltok, milyen szokásokat tartotok Húsvétkor?

 

A második ugrás - fotózd le a rajzod, és a fényképet küldd el nekünk e-mailben: a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre legkésőbb március 27-ig. A képeket feltesszük a honlapunkra (www.pikhaz.hu) és közönségszavazásra bocsátjuk.

A harmadik ugrással - hozd el nekünk az alkotásod a Pestszentimrei Közösségi Házba március 27-ig! A legjobban sikerült rajzokat még ki is állítjuk a Húsvétváró
családi napon március 29-én.

A legtöbb szavazatot kapott rajzok beküldőit családi színházjeggyel jutalmazzuk az április 24-én 15:00 órakor kezdődő Szaffi című mesejátékra

Ne feledd: minél hamarabb megérkezik a rajzod, annál több szavazatot kaphatsz! Eredményhirdetés: a Húsvétváró családi napon: március 29-én.


Ébresztő nyuszikák! Rajzolásra fel!