Fővárosi OKJ-s Sportszakember képzések

Írta:  2015.07.01.

Az alábbiakban tájékoztatjuk a kerület lakosságát a Fővárosi Önkormányzat és a Budapesti Sportszövetségek Uniója által küldött sportszakemberek képzése és továbbképzéséről szóló kiírásról.



Tisztelt Kerületi, Önkormányzati Kollégák!

Budapest Főváros Közgyűlése a 2703/2011. (XI.21.) sz. határozatával jogilag is hivatalossá tette azt a megállapodást, melynek értelmében a Fővárosi Önkormányzat és a Budapesti Sportszövetségek Uniója közösen lát el sportfeladatokat a fővárosban. Az együttműködés egyik területe a fővárosi sportszakemberek képzése és továbbképzése.

A több mint 10 éves múltra visszatekintő OKJ-s képzés idei tanfolyamai a jól bevált tanári gárdával indulnak a most kezdődő 2015/2016-os tanévben is.

Közös célunk és közös érdekünk, hogy a sportszakemberek szakmai referenciával és kellő motivációval kerüljenek a tanfolyamainkra.

A BSU a budapesti sportszövetségek többségével külön együttműködési megállapodást kötött az adott sportágakban a gyakorlati képzés lebonyolítására.

A jól képzett, gyakorlati ismeretekkel rendelkező szakemberek körét tovább szeretnénk bővíteni.

Kérjük, hogy a kerületében lévő sportszervezetekhez (egyesületekhez, sportvállalkozásokhoz) juttassa el tájékoztatónkat, valamint lehetőség szerint segítse a tájékoztató kerületi újságokban való megjelenését, illetve az érdeklődőkkel való közvetlen kapcsolatfelvételt.

Szeretnénk, ha szakmai rutinjával és gyakorlati segítségével támogatna bennünket céljaink elérésében.

Levelünkhöz csatoltan küldjük a tanfolyami kiírásokat és a jelentkezési lapokat.

Érdeklődés esetén tájékoztatás kérhető a BSU képzési referensétől:
Tóth Erika: 06-70/370-7803, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., www.bsu.hu

Azon kerületi hallgatóknak, akik Önökön keresztül, támogató javaslatukkal jelentkeznek a képzésre, a kiírásokban szereplő kedvezmények mellett további 5%-os kedvezményt kapnak.

A jelentkezők a megszerzett képesítésekkel vállalkozási tevékenységet is folytathatnak.

Jelentkezési határidő: 2015. szeptember 11.

Együttműködését előre is köszönjük!

Üdvözlettel:

 
Danada Judit
dr. Kamuti Jenő
osztályvezető sk.
elnök sk.
Főpolgármesteri Hivatal
Budapesti Sportszövetségek Uniója
Kulturális, Turisztikai és Sport Főosztály
 
Sport Osztály
 
1052 Budapest, Városház u. 9-11.
1053 Budapest, Curia utca 3.
Telefon: +36 1 327 1069
Telefon: +36 1 318 1638
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.