Pestszentlőrinc-Pestszentimre Városrendezési és Építési Szabályzatának módosítása

Írta:  2016.09.19.

Tisztelt Lakosok!

 

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér területén nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházáshoz kapcsolódó módosítás, valamint a Repülőtér zajgátló védőövezetének helyi településrendezési eszközbe való átvezetése kapcsán Pestszentlőrinc-Pestszentimre Városrendezési és Építési Szabályzatáról szóló 60/2006. (IX.12.) önkormányzati rendeletének (a továbbiakban: PPVSZ) módosításra fog sor kerülni.

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012.(XI.8.) Kormányrendelet, 41.§-ban foglaltaknak megfelelően a módosítással összefüggésben partnerségi egyeztetést folytatunk le.

A módosítással kapcsolatos lakossági vélemény-nyilvánításra is lehetőség van. A véleményezési dokumentum a www.bp18.hu oldal Hirdetményei között, valamint a Főépítészi csoport oldaláról a http://www.bp18.hu/foepiteszi_munkacsoport címen 2016. szeptember 28-tól érhető el. Kérjük, hogy a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló, 4/2014. (III.14.) önkormányzati rendelet 3. §-a alapján, fogalmazzák meg módosítással kapcsolatos véleményüket és észrevételeiket, amit elektronikus formában a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre juttathatnak el. A vélemények és észrevételek megküldésének határideje 2016. október 28.

Jankovits Vera főépítész