FŐKÉTÜSZ Kft. - 2016. évi kéményellenőrzés ütemezése

Írta:  2016.01.07.

FOKETUSZ Kft.fejlec

Az ütemterv tájékoztató jellegű, az a felmerülő külső körülmények tükrében változhat. Természetesen tudjuk, hogy a lakosság számára milyen kellemetlenséggel jár, hogy az ellenőrzés idejére biztosítani kell a bejutást. Annak érdekében, hogy ez a lehető legkevesebb gondot okozza, az ellenőrzés időpontjáról nemcsak az előírt hirdetményeken keresztül tájékoztatjuk ügyfeleinket, hanem Társaságunk honlapján, a www.kemenysepro.hu oldalon a regisztrált ügyfelek akár e-mailben és SMS-ben is értesülhetnek az ellenőrzés pontos időpontjáról. Az ingyenes szolgáltatás keretében azok, akik igényelték az elektronikus értesítést, 7 nappal az ellenőrzés előtt emlékeztető e-mailt kapnak, míg 3 nappal az ellenőrzés SMS emlékeztető küldünk számukra az ellenőrzés időpontjával és az ellenőrzéssel érintett cím adataival.

A Fővárosi Kéményseprőipari Kft. határozott célja rendezett viszonyt ápolni mind az állampolgárokkal, mind pedig a hatóságokkal, illetve közös fellépéssel elérni a feltárt szabálytalanságok mielőbbi helyrehozását. A Társaság nyitott minden olyan együttműködésre, amely ezeket a célokat szolgálja. A fentiek tükrében amennyiben az Önök, illetve a lakosság részéről igény van rá, a Fővárosi Kéményseprőipari Kft. lakossági fórum és sajtóanyagok segítségével növeli a tájékoztatás hatékonyságát, illetve szakmai egyeztetés vagy bármilyen más fórum keretében áll a hatóság, valamint az Önkormányzat rendelkezésére.
A Társaságunk honlapján minden szükséges és fontos információ megtalálható a közszolgáltatással kapcsolatban, annak érdekében, hogy akár a hivatal dolgozói, akár a kerületi lakók széles körű tájékoztatást kaphassanak egy-egy kéményseprő-ipari kérdésben.


Jövőbeni hatékony együttműködésünkben bízva,

FŐKÉTÜSZ Fővárosi Kéményseprőipari Kft.

 

pdf2016. évi sormunka ütemterv