Városháza Galéria 2016. pályázat

Írta:  2015.09.29.

 Pályázati felhívás

 Városháza Galéria 2016. (1184 Budapest, Üllõi út 400.) közösségi színtér 2016. évben történõ használatával kapcsolatban

 

Budapest Fõváros XVIII. kerület Pestszentlõrinc-Pestszentimre Önkormányzat Képviselõ-testületének Oktatási, Közmûvelõdési, Sport- és Ifjúsági Bizottsága pályázati felhívást tesz közzé a Városháza Galéria 2016. évi igénybevételére. A kerületi Önkormányzat a kiállítás lehetõségét nyitottá kívánja tenni az intézmények, társadalmi szervezetek, közösségek és magánszemélyek számára. A Városháza Galéria célja, a település mûvészeti, szellemi értékeinek, hagyományainak bemutatása, valamint az egyetemes mûvészeti és szellemi értékek közvetítése. A kiállításokat a pályázó(k)nak kell megvalósítaniuk, amelynek idõtartama két hét. Az Önkormányzat a kiállítás helyszínét és az installációkat térítésmentesen biztosítja a pályázó részére, minden egyéb, a kiállítással összefüggõ feladat ellátása és felmerülõ költség megfizetése a pályázó kötelezettsége, együttmûködési megállapodás alapján. A pályázatokat az erre a célra rendszeresített nyomtatványok felhasználásával egy példányban kell benyújtani, és annak tartalmaznia kell a pályázó adatai mellett, a kiállítás célját és témáját, a megvalósítás tervezett idõpontját (két idõpont megjelöléssel).

A pályázók lehetséges köre: intézmények, társadalmi szervezetek, közösségek, magánszemélyek.

 Beérkezési határidõ: 2015. október 26. (hétfõ) 18.00 óra

 

A beérkezési határidõ után benyújtott pályázatokat nem tudjuk elfogadni. A pályázati borítékon szerepeltetni kell "Városháza Galéria 2016. pályázat". A pályázatokat a Budapest Fõváros XVIII. kerület Pestszentlõrinc - Pestszentimre Önkormányzat Képviselõ-testületének Oktatási, Közmûvelõdési, Sport- és Ifjúsági Bizottsága a 2015. novemberi ülésén bírálja el, a döntéshozó határozatát nem indokolja és azzal szemben további jogorvoslatnak helye nincs.

A pályázatok beérkezésének módja
1. Személyes beadás esetén: Budapest Fõváros XVIII. kerület Pestszent1õrinc-Pestszentimre Önkormányzat Polgármesteri Hivatal, 1184 Budapest, Ü1lõi út 400., II. emelet 210-es szoba
2. Postai úton: Budapest Fõváros XVIII. kerület Pestszentlõrinc - Pestszentimre Önkormányzat Polgármesteri Hivatal, 1184 Budapest, Üllõi út 400., Bayer Erika  részére.
3.  Elektronikus úton: erik@bp18.hu e-mail címre.

Információ és pályázati ûrlap beszerezhetõ: Bayer Erikánál (telefon: 296-1300/1210, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)