NNÖ Családi Nap

Írta:  2014.09.20.
Időpont: 2014. szeptember 20. szombat 10.00 - 15.00 óra
Helyszín: St. Lőrinc Golf Klub

Megközelítés: Méta utcai felüljárón át Soroksár felé a Dél Pesti Kórház felé vezető úttal szemben balra be kell kanyarodni.
 

Program:
- Golfbemutató
- Családi bográcsozás helyett most őzpörkölt, és vadnyúlpörkölt készül bográcsban
- Horgászverseny, díj felajánlásokat szívesen fogadunk
- Trampolin, csúszdák pici gyerekeknek
- Arcfestés

Szeretettel várjuk intézményeink gyermekeit, családjait, alkalmazottjait, és valamennyi kerületi német barátunkat. Minden 0-99 év közötti hozzátartozó megjelenésére számítunk.


Tudnivalók:
Megjelenés sportos, kényelmes, réteges öltözetben.
- Aki a golfozást akarja kipróbálni, sportcipőt hozzon. Lehetőséget biztosítunk az elektromos golfautók kipróbálására, a golfozás megismertetésére.
- Akik a fakanállal bánnak jobban, vagy/és netán megéheznek, a bográcsok körül van a helyük.
- Aki horgászni szeretne, egy bottal horgászhat, úszózhat, vagy fenekezhet, csaliról, etető anyagról, kellékekről részben mi gondoskodunk, maguk is hozhatnak. A vízben ponty, tokhal, süllő, kárász, compó, harcsa, fekete sügér rejtőzik. A kifogott halakat közös nagy akváriumba tesszük, majd lefotózzuk, visszaengedjük. A verseny végén értékes díjakat adunk át!
 

A részvétel feltétele előzetes írásos jelentkezés. Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A jelentkezésben fel kell tüntetni 1. hány felnőtt és hány gyermekkel érkezik, 2. hány fő golfozna, vagy 3. mennyien horgásznának.

 

Kérjük, hogy a rendezvény sikeres lebonyolítása érdekében jelentkezzen szervezőnek, megjelölve, hogy miben lenne segítségünkre. Főzés, horgászverseny lebonyolítása,

A részvétel ingyenes, a golfbemutató is, azonban kérjük, hozzanak sváb sós vagy édes süteményt, üdítőt, vagy olyan italokat, amelyeket szívesen fogyasztanak.
 

23oC-os napos, kissé felhős időt ígérnek, azért meleg ruhát, esetleg plédet, érdemes hozni.

Eseménynaptár

« Október 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31