Pályázati lehetőségek háziorvosok letelepedésének támogatására

Írta:  2015.08.28.

Háziorvosi letelepedési pályázat 2015
Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár pályázati felhívása a tartósan betöltetlen háziorvosi körzeteket betöltő orvosok letelepedésének támogatására

A támogatás célja a legalább 12 hónapja betöltetlen háziorvosi körzeteket betöltő háziorvosok letelepedésének támogatása, ezáltal az ott élő lakosság folyamatos háziorvosi ellátásának biztosítása, az alapellátás (háziorvosi ellátás) magasabb színvonalon és minőségen történő ellátása érdekében.

A teljes pályázati anyag  INNEN letölthető.

http://www.oep.hu/szakmai_kozlemenyek/Haziorvosi_letelepedesi_palyazat_2015.html  

Praxisjog vásárlás pályázat 2015 Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár pályázati felhívása háziorvosi praxisjog vásárlásának támogatására A támogatás célja a praxisjoggal nem rendelkező háziorvosok részére a praxisjog megvásárlásához vissza nem térítendő támogatás nyújtása a háziorvosi életpályán való elinduláshoz/újrainduláshoz. A praxisjogukat értékesíteni kívánó háziorvosok pótlása, annak érdekében, hogy a betöltetlen szolgálatok száma csökkenjen, illetve ne növekedjen, a lakosság folyamatos háziorvosi ellátása biztosított legyen, így a háziorvosi ellátás magasabb színvonalon működjön.

A teljes pályázati anyag  INNEN letölthető.
http://www.oep.hu/szakmai_kozlemenyek/Praxisjog_palyazat_2015.html

Közlemény a háziorvosi letelepedési pályázatról
Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár közleménye a háziorvosi letelepedési pályázatról valamint a háziorvosi praxisjog vásárlását segítő pályázatról
Ismét pályázatot hirdet a tartósan betöltetlen háziorvosi praxisok betöltésére az Országos Egészségbiztosítási Pénztár. Ezzel együtt további pályázaton nyújt támogatást azoknak a háziorvosoknak, akik praxisjogot szeretnének vásárolni.

A teljes pályázati  anyag  INNEN letölthető.

http://www.oep.hu/friss_kozlemenyek/Kozlemeny_a_haziorvosi_letelepedesi_palyazatrol_.html