Egy évre szóló a megállapodást kötöttek a felek

Írta:  2012.12.13.
Egyéves támogatói megállapodást írt alá az FTC-PLER Budapest férfi kézilabdacsapata és az AutoPalace Délpest.

A Pestszentimrei Sportkastély és a Lőrinci Sportcsarnok falain kívül is egyre többet találkozhatunk az FTC-PLER-rel, hiszen a komoly szakmai munka mellett Zsiga Gyula játékosai egyre gyakrabban teszik tiszteletüket különféle kerületi rendezvényeken, vagy állnak oda egy-egy jó ügy mellé. Kézilabdázóink immár a közlekedést is „elfoglalták”, hiszen a figyelmesebbek már az utakon is találkozhattak a csapat hivatalos logójával – s nem csupán az Üllői úti villamoson látható hirdetésen.

Négyen járhatnak autóval

Az AutoPalace Délpestnek köszönhetően ugyanis egy éven át kiváló gépkocsikkal járhatnak a játékosok az edzésre. A csapat és az autókereskedés között született megállapodás szerint az Opel és Hyundai márkákat forgalmazó AutoPalace lett az FTC-PLER Budapest hivatalos autóflotta-szponzora. A lőrinci székhelyű cég a mostani szezon végéig négy autóval támogatja a klubot, így FTC-PLER logóval ellátott autóban közlekedik Mazák Martin, Paul Teodor, Darko Pavlovics és az edző, Zsiga Gyula.

Fotózz és nyerj!

Te is észrevetted már a Lőrinci Sportcsarnok előtt parkoló FTC-PLER-es autókat? Esetleg már találkoztál is velük a kerületben? Légy résen, hiszen a csapat nyereményjátékot hirdet a szemfüles szurkolóinak! Kapd lencsevégre a hivatalos autóinkat bárhol a városban, küldd el nekünk a képet, és mi kisorsolunk egy páros belépőjegyet a december 19-i FTC-PLER Budapest–MKB Veszprém bajnoki mérkőzésre a Sportkastélyba.
Küldd be a képet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. december 16-ig, add meg az elérhetőséged, és mi értesítjük a szerencsés nyertest!
 



Opel-kereskedés a kerületben

Az AutoPalace Hungary Kft. 2008 novemberében honosította meg hazánkban a hollandiai központú AutoBinck Holding NV csoport hagyományait. A Sallai Imre úti szalonba olyan ügyfeleket várnak, akik nem egy konkrét autómárkában gondolkodnak, hanem személyes igényeik és lehetőségeik figyelembevételével a lehető legoptimálisabb mobilitási megoldást szeretnék megtalálni. A négy különböző márkát képviselő, több lábon álló cég ügyfélközpontú, sokoldalú és rugalmas szolgáltatásokat kínál, biztos háttérrel és kiváló szakmai tapasztalattal.

Együttműködési megállapodás

Együttműködési megállapodást kötött a Pogány Frigyes Szakközépiskola és az FTC-PLER Budapest férfi kézilabdaklub utánpótlás szakosztálya. Az együttműködés célja az, hogy a klub korosztályos versenyzői a középiskolai tanulmányaik során is lehetőséget kapjanak a sportág magas szintű művelésére.
 



Mindkét fél elégedett

„Az AutoPalace Délpest Budapest XVIII. kerületének a szívében működik – mondta Reisz Balázs értékesítési vezető. – Örömmel tölt el bennünket, hogy a délpesti régióban ilyen komoly szakmai munkát végző kézilabdaklub partnerei lehetünk, hiszen a célunk megegyezik: közös élményt kívánunk nyújtani a családoknak.”

A vezető hozzátette, hogy az FTC-PLER és az AutoPalace név összekapcsolása mindkét fél számára előnyös, hiszen könnyű párhuzamot vonni a kézilabdacsapat kemény munkája, sikerre való törekvése és a kereskedés hasonló szándéka között.