Szilveszteri bállal vár a Rózsa

Írta:  2014.12.23.
Hajnalig tartó mulatság várja azokat, akik a Rózsa Művelődési Házban fognak szilveszterezni, és köszöntik majd együtt az újévet.
Hajnalig tartó mulatság várja azokat, akik a Rózsa Művelődési Házban fognak szilveszterezni, és köszöntik majd együtt az újévet. Zene, tánc, vacsora, pezsgő és tombola. Mindez együtt tartalmas szórakozást ígér.

- A szilveszteri bálra megváltható jegy 6500 forintba kerül, ami asztalfoglalással jár. A vendégeket névre szóló helyekkel és egy üdvözlő itallal várjuk – mondta Szigeti Gyöngyi, a művelődési ház vezetője. – A vacsorajegy további 2700 forint. Aki ezt nem veszi igénybe, annak az egész éjjel nyitva tartó büfét tudom ajánlani.
A belépőket érdemes elővételben megváltani, mert a sok éves tapasztalat, a bál népszerűsége azt mutatja, hogy december 31-én a helyszínen már nem lehet jegyet venni. Érdeklődni, jegyet foglalni a művelődési ház telefonszámain (290-9498, 291-2896), illetve személyesen a a bejáratnál (Városház utca 1-3.) lévő információs pultnál lehet.
Az este nyolc órakor kezdődő mulatságon a Főnix együttes szolgáltatja a talpalávalót. A sztárvendég Takács Nikolas lesz, aki a tervek szerint éjfél előtt ad félórás koncertet. A vacsorát követően tombolasorsolás lesz. Éjfélkor a Himnusz után pezsgővel koccinthatnak az újévre.